Karşıyaka'dan Bayram Şekeri - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'dan Bayram Şekeri

Karşıyaka\'dan Bayram Şekeri

Ptt 1. Lig'de, yaptığı transferlerle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline gelen Karşıyaka, bir bomba da bayramın son gününde patlattı.

19.07.2015 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1. Lig'de, yaptığı transferlerle şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline gelen Karşıyaka, bir bomba da bayramın son gününde patlattı. Yeşil-kırmızılılar, bayram öncesi prensip anlaşmasına vardığı Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK'un golcüsü Dimitrios Papadopulos'u bugün İzmir'e getirterek sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan görüşmenin ardından 1 yıllık mukaveleye imza atan 33 yaşındaki futbolcu, "Karşıyaka'dan teklif alınca daha önce Akhisar'da oynayan Gekas'la konuştum. İzmir'in harika bir şehir olduğu söyledi. Çok doğruymuş. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.

Futbol kariyerinde Panathinaikos, Lecce ve Celta Vigo gibi takımlarda da forma giyen Papadopulos, Karşıyaka taraftarının kulübüne olan bağlılığını da iyi bildiğini belirterek, "Benim işim gol atmak. Karşıyaka forması altında atacağım gollerle herkesin gönlünde yer edineceğim" şeklinde konuştu. Bu arada 1 yıllık sözleşme imzalayan Yunan golcünün, KSK'nin Süper Lig'e yükselmesi halinde yeşil-kırmızılı formayı giymeye devam edeceği öğrenildi. Diğer yandan, kurmayların daha önce anlaşma sağladığı Senegalli golcü Djiby Fall ve Eskişehirsporlu orta saha oyuncusu Hürriyet Gücer'in yarın imza atacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'dan Bayram Şekeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement