Karşıyaka'dan "Süper" Finiş - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'dan "Süper" Finiş

Ptt 1'inci Ligi'nde yıldızlar topluluğu lider Kayserispor'u 2-1 yenen Karşıyaka, Süper Lig havasına girdi.

05.01.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde yıldızlar topluluğu lider Kayserispor'u 2-1 yenen Karşıyaka, Süper Lig havasına girdi.

Şampiyonluk adaylarından Osmanlıspor ve Antalyaspor'un berabere kaldığı haftada çok önemli bir galibiyete imza atan Karşıyaka, ilk 2 barajıyla farkı 5 puana indirip gözünü zirveye çevirdi. Son 3 haftayı 7 puanla geçerek hedefledikleri yere ulaştıklarını söyleyen Başkan Fatih Diniz, "Futbolcularımız müthiş bir devre finali yaptı. Ciddi bir karakter sergilediler. İkinci yarıyla birlikte daha üst sıralara yükselmeye çalışacağız" dedi.

Karşıyaka, 16 maçta topladığı 25 puanla son yılların en iyi performansına imza atarken iddialı demeçler vermekten sakınan Başkan Fatih Diniz, "Önümüzde bir fırsat var. Futbolcularımız bu performansı sergilediği sürece erimeyecek fark yok. Devre arasında doğru adımlar atmalıyız. Transfer için aceleci olmayacağız" diye konuştu.

Yeşil kırmızılı takımın teknik direktörü Yusuf Şimşek, oyuncularına galibiyet nedeniyle 2 gün fazladan izin verdi. Hazırlıklara 10 Ocak Cumartesi günü başlayacak Karşıyaka 1 hafta İzmir'de çalıştıktan sonra Antalya'ya kampa gidecek.

PRİM 5000 TL

Karşıyaka yönetimi, Kayserispor galibiyeti nedeniyle futbolculara 5'er bin TL prim dağıtacak. Yeşil kırmızılı oyuncular, son Albimo Alanyaspor, Boluspor ve Kayserispor maçlarında topladıkları 7 puan sonrası toplam 9'ar bin TL prime hak kazandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'dan 'Süper' Finiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement