Karşıyaka'dan Tolungüç'e Davet - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'dan Tolungüç'e Davet

Karşıyaka\'dan Tolungüç\'e Davet

Ptt 1'inci Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'in istifasından sonra bu sezon görev yapacak 56'inci teknik adamı arayan yönetim, listesindeki isimlerden Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak'tan sonra Erhan Altın'la da anlaşamayınca Soner Tolungüç'te karar kıldı.

16.03.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'in istifasından sonra bu sezon görev yapacak 56'inci teknik adamı arayan yönetim, listesindeki isimlerden Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak'tan sonra Erhan Altın'la da anlaşamayınca Soner Tolungüç'te karar kıldı.

İzmir'e gelerek yönetimle masaya oturan Erhan Altın, "Takım 25 maçta 4 galibiyet almış. Lige tutunmak için kalan 9 haftada 6 galibiyet almak şart. Ortada resmen bir cenaze var. Futbolcuların parayla ilgili sıkıntıları olduğunu duyuyorum. Bunların da çözülmesi gerekiyor. Antrenmanı izleyip oyuncularla görüşeyim. Onlardan alacağım ışığa göre sözleşme konusunda karar verelim" deyince ipler koptu.

Yeşil kırmızılılar, Altın'la anlaşmanın gerçekleşmemesi üzerine Soner Tolungüç'ü yardımcılarıyla birlikte İzmir'e davet etti. Son olarak Gençlerbirliği'nde antrenörlük yapan Tolungüç'ün yarın antrenmana çıkması bekleniyor.

Ligde kurtuluş hattının 6 puan gerisine düşen Karşıyaka'da görüşme yapılan teknik adamların takım içinden bilgi alarak önce futbolcu alacaklarını gündeme getirmesinden rahatsız olan Başkan Fatih Diniz ve futbol şube yönetimi, bugünkü idmandan önce oyuncularla toplantı yaparak ültimatom verdi. Başkan Diniz toplantıda, devre arasında 2 milyon TL peşinat ödemesi yaptıklarının, prim borçlarının da bulunmadığının altını çizerek şöyle konuştu:

"Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizden beklentimiz para konusunu sürekli gündeme getirmeden formanız için, kendi kariyerleriniz için savaşmanız. Ligde kalma şansımız yüzde 5'e bile düşse biz bu savaşı bırakmayacağız. Bu hafta Vartaş Elazığspor deplasmanına inanmayan gelmesin. İnanmayan antrenmana bile çıkmasın. Kimse gelmese de biz U21 takımıyla gider yine mücadelemizi veririz. Ama sizin bunu başarabileceğinize inanıyoruz."

KARŞIYAKA YARIM TAKIM

Vartaş Elazığspor deplasmanına altyapı antrenörlerinin nezaretinde hazırlanan Karşıyaka'da cezalı Youssef, sakatlıkları süren Gökhan Ünal, Diarra ve Kvesic bu hafta da yok. Ayağında ödem bulunan Tisdell'in yanı sıra ağır gribal enfeksiyon geçiren Efe Halil antrenmanlara çıkmıyor. Antrenmanda göğsüne darbe alan Necati de çalışmayı yarıda bırakarak hastaneye gitti. Necati'nin cumartesi günü oynanacak maça yetişip yetişmeyeceğinin belirsiz olduğu bildtirildi.

BÖKE'YE VEDA

Karşıyaka'nın eski milli yüzücü, basketbolcu ve yöneticilerinden Yüksel Böke, 85 yaşında hayatını kaybetti. Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında 5 Haziran 2002'de 71 yaşındayken Göztepe'den Karşıyaka'ya 5.5 kilometre yüzerek o dönem gündem olan Böke için Yelken Tesisleri'nde tören yapıldı. Yüksel Böke, Bostanlı Beşikçioğlu Cami'nde öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'dan Tolungüç'e Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement