Karşıyaka-Denizlispor Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Denizlispor Maç Notları

Karşıyaka-denizlispor derbisinde eski dostlar rakip oldu.

06.12.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka-denizlispor derbisinde eski dostlar rakip oldu. Yusuf Şimşek, futbolcu olarak uzun yıllar formasını giyip, geçen sezon ilk yarıda çalıştırdığı Denizlispor'a karşı Karşıyaka'nin teknik direktörü olarak sahaya çıktı. Karşıyaka'nın kadrosundaki eski Denizlisporlu oyunculardan Yenal, Ahmet Arı ile Can Erdem, ilk 11'de forma giyerken, Onur Alkan ve Kahe yedek olarak maça başladı. Denizlispor'da ise eski Karşıyakalı oyunculardan Emrah Bozkurt ve Erçağ yedek soyundu, cezalı Burak Karaduman kadroya alınmadı.

PTT 1'inci Lig'de Bucaspor ve Altınordu'yla oynadığı son iki İzmir derbisini kazanan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Denizlispor karşısında sahaya sürdüğü 11'de tek değişiklik yaptı. Yeşil kırmızılı ekipte Altınordu maçından farklı olarak Servan'ın yerine Mehmet Ayaz, ilk 11'de forma giydi.

Denizlispor, derbiye geçen hafta oynanan Elazığspor maçının kadrosunda tam 7 değişiklik yaparak başladı. Elazığspor karşısında ilk 11'de forma giyen Burak, Bülent, Mehmet Cansın ve Gökhan'ın cezalı olduğu Horoz'da İsmail, Emrah ve Cihan da kulübeye çekildi. Bu isimlerin yerine Kazım, Ömer Alp, Fatih, Mustafa Keçeli, Mert, Yordanov ve Alperen oynadı.

Elektronik bilet sistemine tepki göstererek Passolig kartı almayan Karşıyakalı taraftarların protestosu bu maçta da devam ederken, yeşil kırmızılı ekip Buca Arena'da yine yalnız kaldı. Karşıyaka'da mutlu olmadığını belirterek ayrılmak istediğini yönetime bildiren Ofoedu, kadroya alınmadı. Alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran Berkan, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Denizlispor Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement