Karşıyaka Deplasmanda - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Deplasmanda

Karşıyaka PTT 1'inci Ligi'nde sezonu yarın Şanlıurfaspor deplasmanında açacak.

16.08.2013 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka PTT 1'inci Ligi'nde sezonu yarın Şanlıurfaspor deplasmanında açacak. GAP Arena Stadı'nda 20.00'de başlayacak maçı Mustafa Öğretmenoğlu-Baki Yiğit-Nurettin Çiçek üçlüsü yönetecek. Mücadeleyi TRT Web TV yayınlayacak.

Ligde 11. sezonunu geçirecek tek kulüp olan Karşıyaka sezon öncesi Mustafa, Tayfun, Recep, Caner, Erdi, Ali Say, Ali Kemal, Emircan, Bartu, Battal, Onur Kıntaş, Yiğit'i takımda tuttu.

Yeşil kırmızılı ekip kadrosunu Bicik, Rıdvan, Uğur, Berkan, Mehmet, Muhammet, Ofoedu, Servan, Burak, Hakan Bayraktar, Gökhan Aydaş, Ars, Hüseyin ve eski oyuncusu Gökhan Artun'la güçlendirdi. Geçen sezon Bucaspor'la play off oynayan, Karşıyaka'nın başında ilk maçına çıkacak teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Zorlu bir fikstürümüz var. Her takım kadar hazırız. Lige iyi başlayıp iyi bitireceğiz" dedi.

Eski oyuncuları Gökhan Çakır, Agbetu ve Bilal Kısa'ya ödeme yaparak transferin önünü açan Karşıyaka, Ars ve Servan hariç tüm futbolcuların lisanslarını çıkardı. Bonservisi Bulgar Levski Sofya'dan alınan Ars ve Fransa'nın Metz kulübünden Servan'ın Federasyon kanalıyla gleecek onay yazıları bekleniyor. Bu futbolcuların maça yetişeceği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka Deplasmanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement