Karşıyaka Ersel'e Döndü - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Ersel'e Döndü

Karşıyaka Ersel\'e Döndü

Spor Toto 2'nci Ligi'nde mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağını henüz kaldırmamasına rağmen takviye çalışmalarına hız veren Karşıyaka, daha önce prensipte anlaştığı Balıkesirsporlu golcü Ali Öztürk konusunda geri adım attı, Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek'i listesine aldı.

07.07.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Ligi'nde mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağını henüz kaldırmamasına rağmen takviye çalışmalarına hız veren Karşıyaka, daha önce prensipte anlaştığı Balıkesirsporlu golcü Ali Öztürk konusunda geri adım attı, Gençlerbirliği'nden Ersel Aslıyüksek'i listesine aldı.

Ali'nin eşinin İzmir'de yaşamaya sıcak bakmadığı, tecrübeli santrforun bu yüzden ön protokol imzalama konusunda tereddüt yaşadığı öğrenildi. Yeşil kırmızılı yönetimi, geçen sezon kiralık oynadığı Samsunspor'da 3 gol atan 23 yaşındaki Ersel'in bonservis engeli düşündürüyor. Gençlerbirliği, 2 yıl önce Kartalspor'dan transfer ettiği Ersel'i kiralık vermek isterken kulübe en az 3 yıl hizmet edecek bir kadro oluşturma düşüncesiyle kiralık futbolcu olayına soğuk bakan Karşıyakalı yöneticiler, Başkent ekibiyle bonservis pazarlığını sürdürüyor.

Öte yandan Karşıyaka'nın daha önce anlaştığı stoper Ahmet Şahbaz ve sol bek Abdullah Çoban konusunda pürüz olmadığı, gurbetçi futbolcular Semih Aydilek, Serkan Şahin ve Cem Kara'nın ise önümüzdeki hafta İzmir'e geleceği bildirildi. Antrenmanlara pazartesi günü başlayacak olan Karşıyaka, 23 Temmuz'da Ödemiş Gölcük'te kampa girmeyi planlıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Ersel'e Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement