Karşıyaka-Etimesgut Belediyespor Notları - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Etimesgut Belediyespor Notları

Karşıyaka-Etimesgut Belediyespor Notları

GÜVENLİK KRİZİ YAŞANDIKarşıyaka'da Etimesgut Belediyespor maçından önce özel güvenlik krizi yaşandı.

04.12.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÜVENLİK KRİZİ YAŞANDI

Karşıyaka'da Etimesgut Belediye spor maçından önce özel güvenlik krizi yaşandı. Anlaşmalı özel güvenlik firması, kulüpten 90 bin TL'ye yakın alacağı nedeniyle hafta içinde tesislerdeki çalışanlarını geri çekti. Maç için stada gelen aynı firmanın 146 güvenlik görevlinin 86'sı da kulübün kendilerine maç için ücret ödeyemeyeceğini öğrenince geri döndü.

TUTANAK TUTULDU

Statta yalnızca firmanın ücretlerini ödeme sözü verdiği 60 güvenlik görev yaptı. İzmir Emniyeti'nin spor asayiş şubesi de statta güvenlik görevlilerinin eksik olmasıyla ilgili tutanak tuttu. Yeşil kırmızılı takıma bu yüzden ceza geleceği öğrenildi.

KARŞIYAKA'DA 4 EKSİK

Karşıyaka'da sakat Can, cezalı Abdülhamit ve kadro dışı İbrahim'in yanı sıra hafta içinde ağır gribal enfeksiyon geçirip serum tedavisi gören Tayfun görev yapamadı. Geçen hafta Eyüpspor'la oynanan deplasman maçından farklı olarak ilk 11'de Abdülhamit, Tayfun, Fatih ve Onur'un yerine Ali Kemal, Arif, Mustafa Aşan ve Anıl görev yaptı. Karşıyaka'da 7 maçlık cezası geçen hafta biten Mustafa Aşan 8, Arif ise 2 maç sonra 11'e döndü.

BATTAL YİNE KAPTAN

Karşıyaka'da kaptanlardan Mustafa Aşan ilk 11'e dönmesine rağmen sahaya gençlerden Battal kaptanlık pazubandıyla çıktı. Yedek kaleci Behram, takım ısınırken uzun süre saha kenarında rakip takım idarecileriyle sohbet etti. Behram, maç öncesi yedek kulübesine elinde çay bardağıyla oturdu.

DEV PANKART

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta son 3 deplasman maçını kaybeden Karşıyaka'nın 1500 civarındaki taraftarı, takımlarına tribünde destek verdi. Yeşil kırmızılı taraftarlar,  tribünde geçen ay hayatını kaybeden taraftar Metin Kaan Rüstem için dev bir pankart açtı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Etimesgut Belediyespor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement