Karşıyaka Kaleci Arıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Kaleci Arıyor

Transferde şampiyonluk hasretine son verecek yepyeni bir kadro oluşturmak için imzaları üst üste attıran Karşıyaka, kaleci arayışını sürdürüyor.

18.07.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde şampiyonluk hasretine son verecek yepyeni bir kadro oluşturmak için imzaları üst üste attıran Karşıyaka, kaleci arayışını sürdürüyor.

Tecrübesi bulunmayan genç file bekçileri Erhan ve Aykut Kıratlı'nın alternatif olarak bulunduğu kalesini 3'üncü Lig'de Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyen Ersin Aydın'la takviye eden Karşıyaka, 1 numarayı giyecek eldiven bakıyor. Yönetim, menajerlerin önerdiği, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen eski Galatasaraylı Aykut Erçetin'i veto etti.

Karşıyaka'da 28 Temmuz'a kadar sürecek Bolu'daki ikinci etap kampı da 10 yeni transfer ve gençlerin bulunduğu kadroyla başladı. Kampta 23 Temmuz'da Denizlispor, 26 Temmuz'da Türkmenistan Milli Takımı'yla hazırlık maçı oynayacak olan Karşıyaka, İzmir'e dönüşünde 2 Ağustos'ta Midilli Adası'nda AEL Kalloni, 5 Ağustos'ta Buca Arena'da Bucaspor, 8 Ağustos'ta ise Akhisar'da Akhisar Belediyespor ile karşılaşmayı planlıyor.

GÖKHAN KOPTU GELİYOR

Karşıyaka'nın transfer etmek istediği Trabzonsporlu ofansif orta saha Gökhan Karadeniz, bordo mavili ekibin Almanya kampı kadrosuna alınmadı. Yeşil kırmızılılar, Göztepe'nin de talip olduğu golcü futbolcuya Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'yla iyi ilişkileri kullanıp imza attırmaya çalışacak. Gökhan, Karşıyaka için ilk etapta talep ettiği ücrette indirim yapmıştı. İzmir temsilcisi her konuda anlaştığı Yunanlı Papadopoulos, Senegalli Djiby Fall ve Eskişehirsporlu Hürriyet'e pazartesi günü imza attıracak. Bosnalı İbricic, Erciyesspor'dan bonservisini hafta başında alacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Kaleci Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı
    10:13 Kırıkkale'de yapılan operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 13,78 gram sentetik uyuşturucu ve 125 sentetik hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi
    10:11 Kırşehir'deki Savcılı Plajı'nda Sürat Teknelerinin Şovu Havadan Görüntülendi

    Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Savcılı Plajı'nda sürat teknelerinin şovu dron ile kaydedildi. Plaj, sahili, yeşil alanı ve su sporlarıyla dikkat çekiyor. Görüntülerin bölgeye farklı bir renk katması bekleniyor.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı
    10:08 Şırnak'ta Gençler Baharın Habercisi Olan Çağla Topladı

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol katederek baharın habercisi olan çağla topladı. Doğal olarak yetişen çağlalar, yöre halkı tarafından torbalar dolusu toplanıyor.

  • Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi
    10:08 Afyonkarahisar'da Tarihi Eser Operasyonu: 18 Sikke Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda O.A. isimli şahsın elinde tarihi sikke olduğunu tespit etti. Şahıs, Susuz beldesinde yakalanarak gözaltına alındı ve yapılan aramada 18 adet sikke ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.


Advertisement