Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları - - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları -

Karşıyaka\'nın yeni sezon hazırlıkları -

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

02.08.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenman yapan yeşil-kırmızılı ekip, fiziksel aktivitelerini artırarak, sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

İklim şartlarının da elverişli olduğu kentte, teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde çalışmalarını sürdüren takım, kondisyon ve teknik antrenmanlara da ağırlık veriyor.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'da kamp için güzel bir ortam olduğunu belirterek, antrenmanların çok iyi gittiğini, kampa tüm futbolcuların katıldığını söyledi.

Antrenmanlarda futbola özgün tüm hareketleri yaptıklarını vurgulayan Şimşek, "Koşuyoruz, kuvvet çalışıyoruz, taktik idmanlar yapıyoruz, teknik idmanlar yapıyoruz yani futbolun gerektirdiği her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Futbolcuların burada bize katılımı çok önemli. Hepsi mükemmele yakın çalışıyorlar. Mutlu bir ortamımız var" dedi.

- "Hedefimiz hep en iyilerin içinde olmak"

Şimşek, transferlere de değinerek, şunları kaydetti:

"Yeni 12 transferimiz var. Hepsi buradalar, kampa katıldılar. İnşallah birkaç kişi daha katılacak. Lige hazır bir takım olarak girmek istiyoruz. Hedefimiz, ilk maçtan itibaren ilk altının içinde bulunmak istiyoruz. Tabii ilk iki herkesin hedefi, ilk ikide bitirmek istiyoruz. İlk altı veya ilk ikinin içinde olabilmek. Yani bizim hedefimiz hep en iyilerin içinde olmak. Ayın 20'sine kadar Erzurum kampımız devam edecek. Ondan sonra İzmir'e gidiyoruz ve orada devam edeceğiz."

Teknik direktör Yusuf Şimşek'in açıklaması

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karşıyaka'nın yeni sezon hazırlıkları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement