Karşıyaka Side'de Kampa Girdi - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Side'de Kampa Girdi

Karşıyaka Side\'de Kampa Girdi

Teknik direktörü Yusuf Şimşek'in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarlara yaptığı el hareketi yüzünden gergin günler yaşayan PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, pazar günü deplasmanda oynayacağı Multigrup Alanyaspor maçından 5 gün kampa girdi.

01.03.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktörü Yusuf Şimşek'in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarlara yaptığı el hareketi yüzünden gergin günler yaşayan PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, pazar günü deplasmanda oynayacağı Multigrup Alanyaspor maçından 5 gün kampa girdi.

İstifa sinyalleri verdikten sonra yönetimle yaptığı görüşmede göreve devam etme kararı alan Yusuf Şimşek, zorlu randevuya daha sakin bir ortamda hazırlanmak için takımını bu sabah erken saatlerde Antalya Side'ye götürdü. Karşıyaka, cumartesi günü oynanacak maçı kazanıp yeni bir sayfa açmak istiyor.

Ligde son 12 maçta 1 galibiyet alabilen ve önümüzdeki 5 haftada üst üste puan cetvelinin ilk 5 sırasında yer alan takımlarla oynayacak. Önce deplasmada Multigroup Alanyaspor, sonra sahasında Kardemir Karabükspor, deplasmanda Vartaş Elazığspor ve Adanaspor'la karşılaşacak olan Karşıyaka'yı zorlu maraton öncesi defanstaki eksikler düşündürüyor.

Geçen hafta stoperler Berkay Can, Diarra ve sol bek Kvesic'ten yararlanamayan yeşil kırmızılılarda bu hafta da sağ bek Ömer Kandemir ve sol bek Çağlar cezalı. Kvesic'in sakatlığının sürdüğü yeşil-kırmızılı ekipte Diarra'nın cezası biterken, Berkay'ın durumu belirsiz. Hafif sakatlığı olan Tisdell ise maça yetişecek. Yönetim 5 aydır para alamayan personele 1 maaş ödemesi yaptı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Side'de Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement