Karşıyaka Tramvayı İçin Geçici Trafik Düzeni - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Tramvayı İçin Geçici Trafik Düzeni

Karşıyaka Tramvayı İçin Geçici Trafik Düzeni

İzmir Cahar Dudayev Bulvarı'nın Atakent Kavşağı (2038 Sokak Kesişimi) ile Selçuk Yaşar Sokak arasında kalan kısmında iki etaplı geçici trafik düzenlemesi yapacak.

09.01.2016 13:48  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 günlük ilk geçici düzenleme Pazartesi başlıyor.

Kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak önemli yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı yapım çalışmaları nedeniyle, 11 Ocak 2016 Pazartesi gününden itibaren ilk geçici trafik düzenlemesine geçilecek. Bu düzenleme kapsamında, daha önce Çiğli yönünden gelerek Atakent Kavşağı üzerinden Karşıyaka yönüne giden araçlar, Hasan Âli Yücel Bulvarı'nı kullanacak. Bu bölümdeki çalışmalar 20 günde tamamlanacak ve daha sonra yine eski trafik düzenine geçilecek.

Birinci etap çalışmaların tamamlanmasının ardından geçilecek ikinci etap çalışmalar kapsamında ise Cahar Dudayev Bulvarı'nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent Kavşağı'ndan Selçuk Yaşar Kavşağı'na geliş yönü trafiğe kapatılacak. Çalışmalar süresince alternatif güzergah olarak 2038 Sokak ve Hasan Âli Yücel Bulvarı kullanılacak. Bu çalışmalar da 20 günde tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karşıyaka Tramvayı İçin Geçici Trafik Düzeni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, Melike Abasıyanık Kurtiç'in sergisini açtı
    22:49 Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, Melike Abasıyanık Kurtiç'in sergisini açtı

    Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi, 2021'de hayatını kaybeden seramik sanatçısı Melike Abasıyanık Kurtiç'in 'Bir Denizkestanesinin Anıları' isimli sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Sergide, Abasıyanık'ın seramikleri, denizkestaneleri, yosun perdeleri, pirinç kağıtları ve gel-git fotoğrafları yer alıyor. Sergi, 19 Nisan-1 Eylül tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:48 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, saat 21.43'te merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    22:45 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

  • Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı
    22:43 Çorum'da yapılan asayiş uygulamasında aranan şahıslar yakalandı, alkollü araç kullananlara ceza uygulandı

    Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen genel asayiş uygulamasında, aranması bulunan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca, alkollü araç kullanan 13 sürücüye toplamda 153 bin 710 lira ceza kesildi. Uygulama kapsamında yapılan trafik kontrollerinde ise 125 araç sorgulandı ve 2 araç trafikten men edildi. Ayrıca, yapılan aramalarda 3 tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 3 adet kesici ve delici alet ile tabancalara ait fişek ve 14 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    22:34 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.S., Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. E.S., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı
    22:34 Yalova'da çıkan orman yangınına sebep olduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı

    Yalova'nın Termal ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturma devam ederken, yangına sebep olduğu iddia edilen E.K. isimli kişi ormanlık alanda saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ifadesinde yangının ısınmak amacıyla yaktığı ateşten çıktığını söylediği öğrenildi. E.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.


Advertisement