Karşıyaka, Tuncay Şanlı'nın Peşinde - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, Tuncay Şanlı'nın Peşinde

Karşıyaka, Tuncay Şanlı\'nın Peşinde

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Acar, efsane futbolcu Recep Çetin'in sponsor olmak için kolları sıvadığı Karşıyaka, Tuncay Şanlı'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

07.05.2015 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar Yıldızlar Ligi'nde Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal takımında futbol hayatına devam eden eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'ya PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka talip oldu. Bu sezon oynadığı 31 maçta 42 puan toplayan Karşıyaka, yeni sezonda yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

ACAR VE ÇETİN KARŞIYAKA İÇİN DEVREDE

Sporterim'de yer alan habere göre; Karşıyaka'ya sponsor olacağı iddia edilen İstanbullu iş adamı Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Acar ve siyah-beyazlı takımın efsanelerinden Recep Çetin'le İzmir'e gelerek yeşil kırmızılı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirmişti. Karşıyaka çarşısında bir grup taraftarın meşaleler yakarak karşıladığı Acar ve aralarında eski milli futbolcu Recep Çetin'in de bulunduğu 10 kişilik heyet, kulüp binasında Başkan Fatih Diniz, Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler ve yöneticilerle bir araya gelmişti.

TUNCAY ŞANLI SÜRPRİZİ

Önümüzdeki sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkmak isteyen Karşıyaka'da Erdal Acar ve Recep Çetin'in de desteğiyle güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Yurt içinde ve yurtdışında sürpriz isimleri takibe alan transfer ekibi, bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan Tucay Şanlı için de nabız yokladığı öğrenildi. Katar Yıldızlar Ligi'nde Umm Salal takımında attığı gollerle kendini bulan yıldız futbolcunun bonservis bedelinin düşük olması bu transferi daha da kolaylaştırıyor.

Her fırsatta futbol hayatına Türkiye'de devam etmek istediğini dile getiren Tuncay Şanlı'nın da bu transfere sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Karşıyaka, Tuncay Şanlı'nın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • TOK ve AC: Karsiyaka cokta iyi takimmis gibi,külüstür takima tarihi eser getiriyolar tabi.mantikli 10 1 Yanıtla
  • fıro: Biz göztepi gibi açık artırmayla satılmadık,karşıyaka şimdiye kadar dik duruşundan vazgeçmedi,ışıklı raflarda kupalarımız olmasada bu takıma aşık büyük taraftar kitlesi var. 1 1 Yanıtla
  • MEHMET: böhöhöhöhhöhöhöyyyttt 1 1 Yanıtla
  • ALAYBEYLİ: Baskebolda , A takım ,Alt yapı(bölgesel liğ,gençler,yıldız,küçük,minik)takımlarında,MARKA olduk,futbolda da,alt yapıya destek verelim,zamanla başarıyı yakalarız .Paraya ,şöhrete doymuş ,emekli futbolculara gerek yok.... 1 0 Yanıtla
  • Uzman: Menejeri para kazanmak için adamın futbol hayatını bitirdi 1 0 Yanıtla

Advertisement