Karşıyaka Umut Verdi - Son Dakika
Spor

Karşıyaka Umut Verdi

PTT 1'inci Lig'deki ilk maçında Şanlıurfaspor'la 2-2 berabere kalarak zor bir deplasmandan puanla dönmeyi başaran Karşıyaka, umut verdi.

18.08.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'deki ilk maçında Şanlıurfaspor'la 2-2 berabere kalarak zor bir deplasmandan puanla dönmeyi başaran Karşıyaka, umut verdi.

Bir gol atan, bir şutu direkten dönen Ofoedu ve ikinci yarıda oyuna girip, ilk profesyonel maçında golle tanışan 20 yaşındaki Ali Kemal'in yanı sıra Hakan Bayraktar, Mehmet sergiledikleri futbolla alkış aldı. Galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirten teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Aşırı sıcakta 2-1 geriye düşmemize rağmen pes etmedik ve ilk maçımızda puan sevinci yaşadık" dedi.

İlk 11'de forma giyen Onur'un 21, Rıdvan ve Mehmet'in 22, Erdi'nin 23, kulübede bekleyen Ali Kemal ve Ali Say'ın 20, Hüseyin'in 22 yaşında olduğunu hatırlatan Karafırtınalar, şöyle devam etti:

"Rakibimiz ikinci yarıda Sercan Yıldırım ve Sezer Badur'u oyuna alırken, biz 1'inci Lig'de ilk kez forma giyen Ali Kemal ve Gökhan Aydaş'ı sahaya sürerek karşı hamle yaptık. 1 puanın ne kadar önemli olduğu bu kıyaslamadan bile anlaşılabilir. Ben takımımdan geleceğe dair umutluyum. Yeniler form tutacak, sakatlar dönecek, takım savunmasındaki eksikler giderilecek ve biz çok daha iyi olacağız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka Umut Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement