Karşıyaka'ya Hüzünle Umut - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'ya Hüzünle Umut

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma şansı azalan Karşıyaka, bu hafta kendisinden önce sahaya çıkan iki rakibinin aldığı sonuçlarla bir hüzün, bir umut yaşadı.

30.04.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de kümede kalma şansı azalan Karşıyaka, bu hafta kendisinden önce sahaya çıkan iki rakibinin aldığı sonuçlarla bir hüzün, bir umut yaşadı.

Haftaya yeşil kırmızılı ekibin 6 puan önünde giren Şanlıurfaspor, cuma akşamı Altınordu'yu 2-1 mağlup ederek 35 puana ulaştı. Bu sonuçla 26 puanlı Karşıyaka'nın, Şanlıurfaspor'u puan olarak geçme ihtimali kalmadı. İkili averajı eşit olan 2 takımdan Şanlıurfaspor, genel averajda da önde bulunuyor.

Öte yandan 1461'in bugün deplasmanda Giresunspor'a 1-0 yenilmesi, Karşıyaka'yı biraz olsun ümitlendirdi. 1461 Trabzon 34 puanda kalırken Karşıyaka'nın pazartesi günü Alima Yeni Malatyaspor deplasmanına gitmeden havlu atma ihtimali ortadan kalktı.

Yine pazartesi günü saat 18.00'de başlayacak Denizlispor- Boluspor maçının sonucunu merakla bekleyan Karşıyaka, aynı gün Alima Yeni Malatyaspor'u yenemezse, bitime 2 hafta kala 2'nci Lig'e düşmesi kesinleşecek.

YÖNETİMDEN JEST

PTT 1'inci Lig'de son oynadığı 3 maçı 7 puanla geçerek çok az da olsa umutlanan Karşıyaka'da yönetim oyunculara prim morali verdi. Yeşil kırmızılılar, Malatya deplasmanı öncesi teknik heyet ve futbolculara 55 bin TL dağıtarak moral aşılamaya çalıştı. Karşıyaka, Malatya'ya yarın gidecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'ya Hüzünle Umut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement