Karşıyaka Zirve Aşkına - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Zirve Aşkına

Karşıyaka Zirve Aşkına

SPOR Toto 2'nhci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Bugsaşspor'u 1-0, evinde ise Tuzlaspor'u 2-0 mağlup ederek 6 puanla zirve yarışına ortak olan Karşıyaka, yarın kendisi gibi 2'de 2 yapan Ankaragücü'ne konuk olacak.

16.09.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nhci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Bugsaşspor'u 1-0, evinde ise Tuzlaspor'u 2-0 mağlup ederek 6 puanla zirve yarışına ortak olan Karşıyaka, yarın kendisi gibi 2'de 2 yapan Ankaragücü'ne konuk olacak.

Ankaragücü'nün cezası nedeniyle Afyonkarahisar Yeni Şehir Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Başkent ekibinin taraftarları, geçen sezondan sarkan cezaları nedeniyle stada alınmayacak. Karşıyakalı taraftarlar ise kendilerine ayrılan 750 kişilik bölümde takımlarına destek verebilecek.

26 kişilik kadrosuyla Afyon'a giden yeşil kırmızlılar, Ankaragücü müsabakasının ardından salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Afjet Afyonspor'la karşılaşacağı için İzmir'e dönmeyecek.

Altyapı ağırlıklı futbolcularıyla sezona iyi bir başlangıç yapan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, galibiyet hedefiyle mücadele edeceklerini söyledi. Gençlerin hırslı futbolundan memnun olduğunu dile getiren Soner Tolungüç, "Grubun iddialı ekiplerinden biriyle karşılaşacağız. Takımımıza güvenimiz sonsuz. Bize yakışan futbolu sahaya yansıtacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Zirve Aşkına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement