Karsspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Yerel

Karsspor'da Yüzler Gülüyor

Karsspor\'da Yüzler Gülüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde deplasmanda Arhavispor karşısında istediği sonuçla kente dönen Karsspor’da yüzler gülüyor.

20.10.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde deplasmanda Arhavispor karşısında istediği sonuçla kente dönen Karsspor'da yüzler gülüyor.

BAL Ligi 2'nci grupta mücadele eden ve yıllar sonra ilk kez oynadığı karşılaşmalardan isteği puanı alarak şampiyonluk yarışında iddialı durumu gelen Yeşil Beyazlı ekibin mimarı Kulüp Başkanı İşadamı Muharrem Yıldız, takımının 3'lige çıkacağına inanıyor.

Deplasmanda grubun köklü takımlarından Artvin Arhavispor karşısında çok iyi oynadıklarını ifade eden Muharrem Yıldız, hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri grup lideri Yomraspor'u yenerek grupta liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi.

Muharrem Yıldız, "Karsspor geride bıraktığımız 5 karşılaşmadan 2'sini kazandı. 3'ünde berabere kaldı. Ama hak ettiğimiz yerde değiliz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanmamız gerekiyor. Kendi sahamızda kaybetme ve berabere kalma gibi bir durum söz konusu olmamalı. Çünkü kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar bizim ligdeki konumumuzu önemli ölçüde belirliyor. Ben teknik heyet ve sporcularımızı kutluyorum. Arhavi maçında iyi oynadık. Zaman zaman pozisyonlarda bulduk. Bunlardan yararlanmış olsaydım deplasmandan galibiyetle dönmüş olurduk" dedi.

"GRUP LİDERİNİ KONUK EDECEĞİZ"

Gruptaki dönüm maçlarından bir tanesini hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde oynayacaklarını belirten Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, grup liderini eli boş göndereceklerini kaydetti.

Yıldız, "Yomraspor güçlü ve tecrübeli bir takım. 11 puanla grup lideri, bizimde 9 puanımız var. Pazar günü inşallah maç sonunda 12 puanla liderlik koltuğuna oturan taraf biz olacağız. Ben sporcularıma güveniyorum. Tabi hafta sonu oynayacağımız maçta taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Tribünde yerlerini alarak takımlarını desteklemeleri gerekiyor. Taraftarlarımızın desteğiyle hafta sonu gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

Öte yandan hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Yomraspor ile oynanacak karşılaşmaya bütün taraftarları davet ettiğini vurgulayan Yıldız, taraftarları rakip takım oyuncularına ve hakemlere karşı kötü tezarruat yapmamaları konusunda uyardı. Karsspor taraftarlarının hakeme veya sporculara yönelik yaptıkları olumsuz tezarruatlar Karsspor'un cezalandırıldığına dikkat çekti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karsspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement