Karsspor'un Yenilenen Tesisleri Açıldı - Son Dakika
Yerel

Karsspor'un Yenilenen Tesisleri Açıldı

Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Karsspor'un yenilenen tesisleri açıldı.

25.10.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Kars spor'un yenilenen tesisleri açıldı.

Açılış öncesinde takımda forma giyen futbolcular, tanıtıldı.

Vali Günay Özdemir, açılışta yaptığı konuşmada, takımın Kars'ta ve dışında yaşayan bütün Karslılar'ın takımı olduğunu belirterek, takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Takımı hep birlikte bir yerlere taşımaları gerektiğini dile getiren Özdemir, iyi bir takıma sahip olduklarına vurgu yaparak, "Bu aşamadan sonra yarın oynanacak maçta da inanıyorum ki takımımız lider olacak çünkü liderle aramızda 2 puan fark var. Bu puan farkı çok önemli değil. Yarınki maç aslında 5 puanlık maç" dedi.

Yarınki maçın önemine değinen Özdemir, bütün Karslılar'ı maça davet ederek, "Yarınki maç alındığı zaman şampiyonluk yolunda 5 puanlık avantaj sağlanacak. Bu fırsat bir kaçırılırsa bir daha ele geçirme şansımız olmayacak. Onun için de Karsspor'u sevenleri maça davet ediyorum. Bir aksilik olmazsa biz de maça geleceğiz. Bu takımın gelecek vadediyor ve başarılı olacağına inanıyorum. Takımın her zaman maddi ve manevi anlamda yanındayız" diye konuştu.

Kulüp başkanı Muharrem Yıldız da iki ay öncesine kadar tesislerde insanların yaşamasıyla alakalı bir problem olduğunu ancak tesisin yeni görünüme kazandığını söyledi.

Karsspor'un lige devam edebilmesi için önceden yatırılması gereken bir para olduğunu, o parayı yatırdıklarını ifade eden Yıldız, "Bu şehirde spor mutlaka yaşamalı. Kars'ta gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için spor şart. Hemşehrilerimizin Karsspor'a sahip çıkması için bir heyecan lazımdı. Karsspor geçmişinden bugüne yorgun gelmişti. 7 milyon TL'ye yakın bir borcu vardı. Bu tesisler üzerinde 24 tane hacizli insanlar vardı. Geldiğimizde Karsspor'un oyuncusu, hocası yoktu" ifadelerini kullandı.

Yıldız, şunları kaydetti:

"Kısa sürede takımı kurduk. Çok iyi bir ekip oluşturduk. Bu ligin en pahalı takımlarından birini kurduk. Allah'a şükür bugün grup birincisiyle aramızda 2 puan var. Yarın da saat 12.30'da grup lideriyle yapacağımız maçta onları eli boş göndereceğiz. 3 puan olarak grup birincisi olacağız."

Yıldız, takımın gelişmesi için takıma sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından tesislerin açılışı, Vali Özdemir, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ve kulüp başkanı Yıldız tarafından açıldı.

Özdemir ile beraberindekiler, daha sonra tesisleri gezdi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karsspor'un Yenilenen Tesisleri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement