Kartal Belediyesi Hüseyin Kabacıoğlu'nu Mezarı Başında Andı - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi Hüseyin Kabacıoğlu'nu Mezarı Başında Andı

Kartal Belediyesi Hüseyin Kabacıoğlu\'nu Mezarı Başında Andı

Kartal Belediyesinde uzun dönem Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Hüseyin Kabacıoğlu mezarı başında anıldı.

04.05.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesinde uzun dönem Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Hüseyin Kabacıoğlu mezarı başında anıldı.

Kartal Belediyesi, belediyede Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan merhum Hüseyin Kabacığlu'nu mezarı başında andı. Gülsuyu mezarlığında gerçekleşen anmaya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra Kabacıoğlu'nun ailesi ve sevenleri katıldı. Kabacıoğlu'nun sevenleri mezarı başında dua etti.

BAŞKAN ÖZ'DEN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yaptığı konuşmada, Hüseyin Beyin Kartal Belediyesine çok hizmet ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Benim başkanlığım döneminde hizmet etti. Çok ortak dostlarımız vardı. Ama her ne hikmetse kalbi dayanamadı. Buradan Hüseyin'e seslenmek istiyorum; 2009'da Hüseyin kalbimde ne varsa şimdi de aynı. Bir tane fazla plağım yok. Sen dayanamadın ama ben dayanıyorum. Merak etme. Dimdik yürü. Yolumuza devam edeceğiz. Seni de unutmayacağız." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi Hüseyin Kabacıoğlu'nu Mezarı Başında Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement