Kartal Belediyesinden Harb-İş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesinden Harb-İş Sendikasına Ziyaret

Kartal Belediyesinden Harb-İş Sendikasına Ziyaret

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Türkiye Harb-İş Sendikasını ziyaret etti.

15.10.2014 16:24  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Türkiye Harb-İş Sendikası'nı ziyaret etti.

Kartal Belediyesi, yerel yönetim olarak Kartal'daki sivil toplum örgütleri ve sendikalarla ilişkilerin geliştirilmesi yönündeki çalışmalarına devam ediyor. Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, kültürel etkinlikler konusunda sivil toplum örgütleri ve sendikalara gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, bu amaçla Türkiye Harb-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Emin Gödek, Sekreter Turgut Fidancı ve Sayman Yaşar Doğan'ı Kartal'daki şube binasında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi olarak her kesim ve herkes için yıl boyu ücretsiz kültürel etkinlikler ve sanatsal faaliyetler düzenlediklerini belirten Gürer, kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışmalarını genişletmek istediklerini ifade etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz'ün göreve başladığı günden beri her alanda Kartal'ın sorunlarını çözme adına ciddi uğraş verdiğini belirten Gürer, 5 yılda 230 projenin Kartal'da uygulandığını hatırlatarak "Önce insan yaklaşımı içinde her kesim için proje üreten bir belediyeyiz" dedi.

Ziyarette Türkiye'de sendikal sorunlara değinen ve şube hakkında bilgi veren Türkiye Harb-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Emin Gödek ise ziyaret için Gürer'e ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür etti. Başkan Op. Dr Altınok Öz ile oluşan olumlu ve karşılıklı anlayışa dayalı iletişimden duydukları memnuniyeti dile getiren Gödek, işçilerin, gerek kültürel gerek sanatsal alanda Kartal Belediyesi ile işbirliğine açık olduklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesinden Harb-İş Sendikasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement