Kartal'da İki Site Daha Dönüşüm İçin İlk Adımı Attı - Son Dakika
Yerel

Kartal'da İki Site Daha Dönüşüm İçin İlk Adımı Attı

Türkiye’de hayata geçirilen en kapsamlı kentsel dönüşümler arasında yer alan " Deprem ve Yerinde dönüşüm" projesi kapsamında Kartal’da konutlar yenilenmeye devam ediyor.

18.07.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de hayata geçirilen en kapsamlı kentsel dönüşümler arasında yer alan " Deprem ve Yerinde dönüşüm" projesi kapsamında Kartal'da konutlar yenilenmeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan "Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi" çerçevesinde konutlar, Kartal'da yenilenmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi'nin dönüşüm uygulamaları kapsamında bu kez Atalar Mahallesi Ata Sokak'ta yer alan Erdemirler Sitesi ve Denizkent Sitesi'ne bağlı 8 bina, yıkılarak dönüşüme dahil edilecek.

21 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 11.00'da düzenlenecek yıkım töreniyle, Atalar Mahallesi Ata Sokak'ta 7 bin 558 metrekarelik bir alanda yer alan Erdemirler Sitesi ve Denizkent Sitesi'nden 8 blok, Kartal'da devam eden dönüşüm zincirine dahil olarak yeni ve güvenli binalarına kavuşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal'da İki Site Daha Dönüşüm İçin İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement