Askerden İzne Geldi, Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Askerden İzne Geldi, Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü

Askerden İzne Geldi, Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü

İstanbul'un Kartal ilçesinde askerden hava değişimi için gelen Salih B., birlikte yaşadığını söylediği kadını bıçaklayarak öldürdü.

25.03.2015 16:23  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Kartal ilçesinde askerden hava değişimi için gelen Salih B.(21), birlikte yaşadığını söylediği kadını bıçaklayarak öldürdü. Yakalanan ve asker olduğu için Merkez Komutanlığı'na teslim edilen Salih B'nin cinsel saldırı, tehdit ve çocuk kaçırmak suçlarından polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.

GENÇ KADINI MAHALLE SAKİNLERİ BULDU

Kartal'da bu sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, olayda B.B.'nin evinden gelen bağrışmalar üzerine içeri giren mahalle sakinleri, genç kadını bıçaklanmış halde buldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan B.B., hayatını kaybetti.

ASKERDEN İZİNLİ GELDİ

Olaydan sonra başlatılan soruşturmada B.B'yi askerden izinli gelen birlikte yaşadığı Salih B.'nin bıçakladığı öğrenildi. Polis tarafından şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmalarda Salih B., Ataşehir'de yakalandı.

GENÇ KADINI KISKANIP BIÇAKLAMIŞ

Soruşturmada askerlik yaptığı birliğinden psikolojik durumu bozulduğu için hava değişimi izni aldığı ortaya bildirilen Salih B., suçunu itiraf etti. Salih B.'nin askerden geldiğini belirterek, B.B.'nin yanına gittiğini, kıskançlık nedeniyle, kendisini kaybederek bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KAYDI ÇIKTI

Şüphelinin daha önceden cinsel saldırı, tehdit ve çocuk kaçırmak suçlarından polise geliş kaydı olduğu ortaya çıktı. Asker olduğu için şüpheli Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askerden İzne Geldi, Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement