Kartal'da Teodora Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Kartal'da Teodora Rüzgarı Esti

14. Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü Bulgar sanatçı Teodora, şarkılarıyla Kartalıları coşturdu.

18.08.2014 09:32  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14. Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü Bulgar sanatçı Teodora, şarkılarıyla Kartalıları coşturdu.

Kartal Belediyesi'nin bu yıl 14'üncüsünü düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festivalin 3.gününde barış sanatçısı olarak bilinen Bulgar şarkıcı Teodora Kartalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Hava şartlarının mevsim normallerinin biraz üzerinde seyretmesini umursamayan Kartallı vatandaşlar konser alanında yerlerini saatler öncesinden aldı. Kartal Meydanı'nda gerçekleşen konserde sanatçı Teodora'nın öncesinde şarkıcı Avşin Eryiğit Pekmezci ve Reco sahne alarak havayı ısıttı. Ardından Teodora'nın sahneye çıkmasıyla ısınan hava tavan yaptı ve Kartallılar Bulgar sanatçının şarkılarıyla coştu.

Festivalde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz " Kartal Festivalimiz nedeniyle buradayız festivaller kültür sanat halkların birbirlerini anlaması açısından önemli. Ayrıca insanların topluca bulunduğu zamanlarda halka belli mesajlar vermek gerekiyor. Bugün 17 Ağustos depremde ölen insanlarımıza tanrıdan rahmet diliyorum. Onu unutmamaya çalışacağız, unutturmamaya çalışacağız. Bizler yerel yönetim olarak deprem dönüşümü mutlaka yapıp onların yeni can kayıplarının önüne geçmemiz gerekiyor. Onların anısını anarak, hatırlayarak ama ders çıkarak dönüşüm sağlamamız lazım. Bizde Kartal'da bu dönüşümü çok güzel şekilde başardık. Halk bu dönüşüme yardımcı oluyor" dedi.

"YIKIM TÖRENLERİ İÇİN RANDEVU VERİYORUZ"

Belediye olarak deprem dönüşümü konusunda müdürlük oluşturduklarını belirten Öz "Çalışmalarımızı yaptık nerelerin dönüşmesi gerektiği konusunda bilgi sunuyoruz. Müteahhit ve site sakinleri iş birliği içerisinde bize başvuruyorlar. Yıkım törenleri için randevu vermek zorunda kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Festivale katılan gençler de çok keyif aldıklarını belirterek Kartal Belediyesi'ne teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Kartal'da Teodora Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement