Kartal'da Tüketici Haklarını Koruma Paneli Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kartal'da Tüketici Haklarını Koruma Paneli Düzenlendi

Kartal\'da Tüketici Haklarını Koruma Paneli Düzenlendi

Kartal Belediyesi’nin, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği panelde uzman konuklar tarafından "Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları" konuları tartışıldı.

16.03.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi'nin, 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği panelde uzman konuklar tarafından "Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları" konuları tartışıldı.

Kartal Belediyesi, İstanbul Barosu işbirliğiyle 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü dolayısıyla bir panel düzenledi. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde uzman konuklar tarafından "Tüketici Hakları ve Hak Arama Yolları" konuları tartışıldı. İstanbul Barosu Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkez Başkanı Av. Deniz Şeren, Av. Şevda Şensoy ve Tüketici Koruma Derneği ( TÜKODER ) Eski Genel Başkanı ile Disiplin Kurulu Başkanı Av. Şükran Eroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı panelin moderatörlüğünü Av. Aydeniz Alisbah Tuskan yaptı.

Tüketici haklarının konuşulduğu panele Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Konuşmacılar tarafından tüketicinin yasal hakları, güvenli alışveriş, garanti koşulları, paket tur sözleşme hakları, konut, devre tatil, devre mülk satış sözleşme hakları, bankacılık hizmetleri hakları ve abonelik sözleşme hakları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Panelin sonunda kürsüye çıkan Başkan Öz, gelen misafirlere haklarını sonuna kadar aramalarını, mağdur olmaları durumunda ise Kartal Kaymakamlığı'nda bulunan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalarını önerdi. Kartal Belediyesi olarak vatandaşın hakkını her zaman koruduklarını vurgulayan Başkan Altınok Öz, bunun için Türkiye'de ilk deprem dönüşüm taslağını hazırladıklarını söyledi.

Altınok Öz'ün konuşmasının ardından konuşmacılar, tüketim hareketine olan katkılarından dolayı teşekkür ederken Başkan Altınok Öz de kendilerine plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal'da Tüketici Haklarını Koruma Paneli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement