Kartal'daki Rehine Krizinde Vurulan Saldırgan Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Kartal'daki Rehine Krizinde Vurulan Saldırgan Hastanede Öldü

Kartal\'daki Rehine Krizinde Vurulan Saldırgan Hastanede Öldü

Kartal'da, 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin aldıktan sonra Özel Harekat polisleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yaralanan 23 yaşındaki Emre T. hayatını kaybetti.

04.02.2016 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da, 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin aldıktan sonra Özel Harekat polisleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yaralanan 23 yaşındaki Emre T. hayatını kaybetti. Operasyonda ağır yaralanan Emre T., ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak saldırgan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, vücudunun kalbe yakın bölgesinde bıçak yarası olan rehine çocuk da Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edildi. Küçük M.A.'nın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Bu arada, uyuşturucu ve yaralama suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen 23 yaşındaki Emre T.'nin, küçük çocuğu bıçakla rehin aldıktan sonra, 6 katlı apartmanın 3. katındaki kendi dairesine götürdüğü, operasyonun da buraya düzenlendiği bildirildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri dairedeki araştırmalarını sürdürürken, pencereye isabet etmiş mermi izi dikkat çekti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartal'daki Rehine Krizinde Vurulan Saldırgan Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement