Kartal Destek İstedi - Son Dakika
Spor

Kartal Destek İstedi

Beşiktaş Kulübü, taraftarlarını Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Ankara Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynayacakları Sivasspor maçında desteğe çağırdı.

12.10.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü, taraftarlarını Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacakları Sivasspor maçında desteğe çağırdı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sivasspor maçına bilet alan; kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine bilet ücretlerinin de iade edileceği belirtildi. Açıklamada, "Spor Toto Süper Lig bu sezon 'Süleyman Seba Sezonu' adıyla organize edilmektedir ve Beşiktaşımız, Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'nın adını taşıyan bu sezonu Şampiyon olarak tamamlamak için elinden geleni yapmaktadır. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininin futbol oynamaya elverişli hale getirilmesi için kulübümüz önemli bir çalışma yürütmektedir. Bu çalışmaların sonuca ulaşması ve zeminin uzun süreli olabilmesi için de zamana ihtiyaç vardır. Zeminin oturması için Sivasspor maçını başka bir sahada oynamak şampiyonluk yolunda her puanın öneminin bulunduğu bu ortamda en akılcıl yoldur. Beşiktaşımızın lider olduğu ve herkesin takdirini kazanan futbol sergilediği bu ortamda, zemin sorunu nedeniyle puan kaybı yaşamamak için Sivasspor mücadelesini Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağız. Vodafone Arena'dan Kombine, Loca ve VIP koltuk alan taraftarlarımızın desteğini takdir ediyoruz; ayrıca Yönetim Kurulumuz da bu destek sebebiyle, stadımız açılana kadar Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçlarımızı ücretsiz olarak kombine, Loca ve VIP koltuk sahiplerine açmıştır. Ancak, 2014-15 futbol sezonundaki iç saha maçlarımıza taraftarlarımızın ilgisinin düşük olması da bizleri üzmektedir" denildi.

"STADI TAMAMEN DOLDURUN"

Taraftarlardan Ankara'da oynanacak Sivasspor karşılaşmasında stadı tamamen doldurmalarının istendiği açıklamada, "Birçok kombine, Loca ve VIP koltuk sahibinin İstanbul dışındaki bu maça gelemeyeceği ihtimaline karşı, onlar için ayrılacak koltukların boş kalmaması ve takımımızın tribün desteğinden mahrum olmaması için bilet satışlarına karar verilmiştir. Fedakar Beşiktaşlıların bu kararımızı anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz. Vodafone Arena'nın hizmete gireceği zamana kadar Futbol Takımımız'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı maçlarda da geçerli olan kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi olan taraftarlarımızın, 19 Ekim Pazar günü Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-Sivasspor maçını izlemeleri için ayrıca bilet satın almaları gerekmektedir. Vodafone Arena kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi fedakar Beşiktaşlıların maddi olarak zarar görmemeleri için, Beşiktaş-Sivasspor maçına bilet almaları, biletlerini başka birisine aktarma yapmadan bizzat kendileri maça gelmeleri durumunda ödedikleri bilet ücreti, Passolig kartlarına iade edilecektir. Ankara ve çevre illerdeki Beşiktaşlıların maç atmosferi yaratması ve güç birliğimizin tribüne yansıması amacıyla alınan bu kararımızı kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi taraftarlarımızın anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz. Büyük Beşiktaş Taraftarı'nı 19 Ekim Pazar günü Sivasspor karşısında Beşiktaşımıza destek olmak için Ankara Yenikent ASAŞ Stadı tribünlerini doldurmaya davet ediyoruz. Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahiplerinin Beşiktaş-Sivasspor maçı için öncelikli bilet alım haklarının bulunduğunu ve öncelikli satışların 13 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'te başlayıp 14 Ekim Salı günü saat 23.59'da sona ereceğini hatırlatırız. Beşiktaş-Sivasspor maçının biletlerinin genel satışına ise 15 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren başlanacaktır. Ankara ve çevre illerdeki taraftarlarımız ile buluşacağımız Beşiktaş-Sivasspor mücadelesi, birlik ve beraberliğimizi göstermek için de önemli bir fırsattır" ifadeleri kullanıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kartal Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement