Kartal Sarıyer Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Kartal Sarıyer Deplasmanında

Kartal Sarıyer Deplasmanında

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda öğlen maçında genç oyuncu ağırlıklı kadrosuyla Sarıyer'e konuk olacak.

03.12.2014 23:12  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde iddialı durumda bulunan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ile bir başka kulvarda daha mücadele etmeye başlayacak. Ligde 23 puanla lider konumda bulunan, UEFA Avrupa Ligi'nde de gruptan çıkmayı garantileyen siyah-beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedeflerine ulaşmaya çalışacak.

Teknik direktör Slaven Bilic'in ligde ve Avrupa'da fazla şans vermediği futbolcuları Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynatması bekleniyor. Kadroda yer alan Atınç Nukan, Cenk Tosun ve Emre Metin kupa maçlarında şans bularak kendilerini göstermeye çalışacak. Genç oyuncular Furkan Yaman, Tugay Kaya, Gökhan Artun, Muhammed Enes Durmuş, Ömer Taşkın ve Ümit Karaal da Bilic'ten forma bekleyecek.

Sarıyer, 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4. sırada yer alırken bu sezon sadece bir kez mağlup oldu. Sarıyer evindeki son üç ve toplamda son dört maçını da kazandı.TSİ 13:45'te başlayacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. Grubun diğer maçında ise Çaykur Rizespor, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etmişti.

KARTAL'DA ZORUNLU ROTASYON

Siyah-beyazlı ekipte, tedavilerine devam edilen Uğur Boral ile Cenk Gönen'in yanı sıra, bireysel çalışmalar yapan Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş ve Gökhan Töre bu maçta görev almayacak.Ev sahibi ekipte Günay Şakar, cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacak. Beşiktaş'ta ise son maçta kırmızı kart gören Mustafa Pektemek bu maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

SARIYER: Osman, Emre B., Emre K., Eray, Fırat, Eser, Mustafa, Gökhan, Soner, Hakan, Yaşar

BEŞİKTAŞ: Emre, Necip, Atınç, Ersan, İsmail, Ümit, Veli, Oğuzhan, Olcay, Kerim, Cenk

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kartal Sarıyer Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement