Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Tebrikleri Kabul Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Tebrikleri Kabul Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Tebrikleri Kabul Ediyor

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, makamında tebrikleri kabul etti.

09.04.2014 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, makamında tebrikleri kabul etti. Başkan Üzülmez'in odası tebrik etmeye gelen vatandaşların getirdiği çiçeklerle doldu.

Kartepe Belediye Başkanlığı görevine yüksek bir oy oranı ile seçilmesi ardından mazbatasını alan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, makamında ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Toplumun değişik kesimlerinden gelen vatandaşlar, Başkan Hüseyin Üzülmez'i ziyaret ederek tebrik ettiler. Makam kapısı sürekli açık olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ilçe protokolü başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve partililer yalnız bırakmadı.

Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Belediye Başkanı Üzülmez, "Ziyaretinizle bizleri çok mutlu ettiniz. Bize duyduğunuz güven ve teveccüh çalışma şevkimizin daha da artmasına neden olacaktır. En kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağım. Kartepe için hazırladığımız projelerimizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla sizinle beraber gerçekleştireceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Tebrikleri Kabul Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement