Kartepe Belediyesi Eylül Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi Eylül Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Eylül Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısında 19 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

02.09.2015 14:51  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Meclisinin Eylül ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yurt dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında toplandı. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi. Gündem de yer alan rapor maddeleri arasındaki uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu Raporu, yurt binalarının kiraya verilmesi ve müdürlüklerin görev ve çalışma yönetmelikleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporları, komisyonlarından geldiği şekilde kabul edildi. Park ve yeşil alanlar ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne ait gündem maddesi İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda dairesine iade edilmesi meclis üyelerince kabul gördü.

Meclise gelen teklif yazılarının da görüşülerek karara bağlandığı Kartepe Belediye Meclis toplantısına meclis üyelerinden Sefer Yıldız, Murat Sabri Çakır, Ahmet Atlı, Hikmet Çelebi, İsmail Akbaş, Selahattin Altınkaya ve Serap Özmen dışında eksiksiz katılımla tamamlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi Eylül Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement