Kartepe Belediyesi'nden Miniklere Geri Dönüşüm Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesi'nden Miniklere Geri Dönüşüm Eğitimi

Kartepe Belediyesi\'nden Miniklere Geri Dönüşüm Eğitimi

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen Geri Dönüşüm Uygulama çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik eğitim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

27.03.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen Geri Dönüşüm Uygulama çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik eğitim faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, geri dönüşüm uygulama projesi kapsamında ilçedeki okullarda yapılan eğitim faaliyetlerini Fürsan İlkokulu Anasınıf öğrencileri ile devam ettirdi. Müdürlükte görev yapan Çevre Yüksek Mühendisi Gökçen Gönülay, tarafından verilen eğitimde Kartepe Belediyesi'nin kaynağında ayrı toplama çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Aynı zamanda Orman Haftası olması nedeniyle kağıt tüketiminin de sınırlandırılmasına ve ağaçları korumaya dikkat çeken Gönülay, minik öğrencilere atıkların kaynağında ayrı toplamanın özendirilmesi ve bu konu hakkında bilgisini artırmak amacı ile geri dönüşümün önemi konulu eğitim verdi.

Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine verdikleri eğitim çalışması için teşekkür eden okul yönetimi diğer yaş gruplarına da eğitimlerin yaygınlaştırılması isterlerken, okul olarak geri dönüşümü önemsediklerini ve bu konuda öğrencilerinin de çok duyarlı olduğunu söyledi.

Geri dönüşüm konusunda 7'den 70'e bütün Kartepe halkını bilgilendireceklerini belirten Kartepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Atilla Karagöz eğitim çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesi'nden Miniklere Geri Dönüşüm Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement