Kartepe Belediyesi'nin İhalesine 3 Firma Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nin İhalesine 3 Firma Katıldı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından talep edilen asfalt serim işlerinde alt temel olarak kullanılmak üzere tüvenan malzemesi alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

23.07.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, asfalt serim işlerinde alt temel olarak kullanılmak üzere tüvenan malzemesi alımı işi ile ilgili ihalesini, Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Mehmet Filiz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. Katılımcılar tarafından ihaleye 3 istekli teklif verdi.

Şeffaf belediyecilik uygulaması kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen ihaleye 3 istekli teklif verdi.

Yaklaşık maliyeti 423.400,00 TL olan ihaleye isteklilerden; Simgemat Madencilik Asfalt Tic. Ve San. A.Ş. 317.800,00 TL, Tekim İnşaat Taah. Ve Nak. Ltd. Şti. 264.000,00 TL ve Mira Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti. 234.000,00 TL teklifte bulundu.

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nin İhalesine 3 Firma Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement