Kartepe Belediyesi Temmuz Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi Temmuz Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Temmuz Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında 6 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

02.07.2015 14:00  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Meclisinin Temmuz ayı 1. Birleşim 1. Oturumuna, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in Kocaeli Valiliği'nde gerçekleştirilen ilçeyi etkisi altına alan sel afeti sonrası alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya katılması nedeniyle meclise, 1. Meclis Başkan Vekili Zafer Arat başkanlık etti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki Kartepe Belediye Meclis toplantısında bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

Meclis üyeleri Plan ve Bütçe Komisyonunun Şefkatiye Mahalle Muhtarlığına yer tahsisi ile ilgili raporu ile Kartepe Teleferik Projesi'nin uygulanması için gerekli proje çalışmalarının başlatılması ile ilgili yazısını oy birliği ile kabul etti. Toplantıda Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün "Gelir Tarifesi değişiklik yapılması" Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi ve Emlak İstimlak Müdürlüğü'nün "İmar uygulaması sonucu oluşan belediye hisselerinin satışı" ile ilgili teklif yazıları da oy birliği ile mecliste kabul gördü.

Teklif yazıları arasında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Bosna Hersek Federasyonu Una Sana Kantonu Bihaç Şehri'nin kardeş şehir olması ve Kartepe Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin Makedonya'daki festival davetine gitmesi ile ilgili yazılar da tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Meclis Başkanı Arat, gündem sonunda sel afeti ile ilgili muhalefet meclis üyelerinin sorularına net cevap vererek, konu hakkında bakanlık düzeyinde girişimlerin yapıldığını bu konuda da belediye başkanının şu an bu toplantıda yer aldığını hatırlattı. Selden dolayı vatandaş mağduriyetinin asla istemediklerini belirten Başkan Arat, gündem maddelerinin oy birliği ile geçmesinden dolayı muhalefet meclis üyelerine de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi Temmuz Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement