Kartepe Belediyesin'den Açıklama - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesin'den Açıklama

Kartepe Belediyesin\'den Açıklama

CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından düzenlenen bir etkinlikte, Kartepe Belediyesi’ne yönelik iddialara yanıt olarak Kartepe Belediye Başkan Vekili Zafer Arat, konuyla ilgili basın açıklaması yayımladı.

07.03.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından düzenlenen bir etkinlikte, Kartepe Belediyesi'ne yönelik iddialara yanıt olarak Kartepe Belediye Başkan Vekili Zafer Arat, konuyla ilgili basın açıklaması yayımladı.

Kartepe Belediye Başkan Vekili Zafer Arat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sn. Akar'ın iddia ettiği gibi, ilçemizde faaliyet gösteren Sübyan Okulları ile belediyemizin organik ya da inorganik hiçbir bağı yoktur. Kendisini bu konudaki iftira niteliğindeki iddiaları sebebiyle kınıyor, iddiasını ispatlamakla mükellef olduğunu hatırlatıyorum. Muhalefet de olsak, iktidar da olsak kitleleri temsil ettiğimizi unutmadan, bunun sorumluluğunu taşıyarak siyaset yapmamız gerektiğinin bilincinde olmalıyız."

"Biz geçmişte de günümüzde de kimlerin, nerede, ne şekilde militan yetiştirme faaliyetleri yürüttüğünü herkesten iyi biliyoruz. Hangi milletvekillerinin yakınlarının terör örgütlerinde, ülkenin birliğini ve bağımsızlığını yıkmaya yönelik eylemlerde bulunduğunu Derbent halkı da, Kartepe halkı da çok iyi bilmektedir. Bu iftira ve iddialar iktidarımız döneminde terör faaliyetlerini engellemek ve terör örgütlerini bertaraf etmek üzere uygulanan politikaların çözüme yaklaşmasından duyulan rahatsızlığın tezahürüdür. Çünkü bu zihniyetteki insanlar, huzur ve refahtan değil kan, gözyaşı ve gerilimden beslenen insanlardır. Biz Kartepe Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yasal, ahlaki ve vicdani olarak doğru olan her kurum ve kişiden elimizdeki imkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğiz." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesin'den Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement