Kartepe Belediyesinden Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediyesinden Devir Teslim Yapıldı

Kartepe Belediyesinden Devir Teslim Yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesinde yapılan devir teslim töreninde görevi Şükrü Karabalık'tan teslim aldı.

04.04.2014 09:38  Güncelleme: 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi başkanlık makamında yapılan devir teslim töreninde görevi Şükrü Karabalık'tan teslim aldı. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ardından belediye başkanlıklarındaki devir teslim törenine Kartepe'de, devam edildi. Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, belediye binasında düzenlenen tören ardından mevcut başkan Şükrü Karabalık'tan belediye mührünü aldı. Belediye binasında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve il yöneticileri, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mete Aydın, ana kademe yöneticileri, belediye eski ve yeni meclis üyeleri, partililer ve belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yeni seçilen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i tebrik ederek bir buket çiçek takdim etti. Görevi devreden Başkan Karabalık, "Belediye başkanlığı görevi milletin emanetidir. Kartepe'de çok hizmet yaptık, çok gönül yaptık. Biz de bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık. Teşkilatımızla birlikte girdiğimiz bütün seçimlerde çıtayı yükselttik. Bugün bu görevi yeni yönetime devrediyoruz. Görevi AK Partili bir belediye başkanına devretmenin gururunu yaşıyorum. Burada uzun yıllardır birlikte çalışıp başardığımız teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

Kartepe Belediye Başkanlığına seçilen ve görevi devralan Hüseyin Üzülmez de, Karabalık'a teşekkür etti. Başkan Üzülmez, "Kartepe, büyük bir coğrafya, 10 beldenin kültürünün birleştirilmesinde Şükrü Karabalık büyük emek harcadı. Görev sürecinde tüm Kartepelilere hizmet etme çabası içinde olacağız. Aldığımız emanetin çıtasını yükselteceğiz. Herkesin başkanı olacağız" dedi.

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, devir teslimin hayırlara vesile olmasını dilediği konuşmasında, "Belediye Başkanımız Üzülmez'den de 41 projenin üzerine 41 proje daha yapmasını diliyorum" dedi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de, yaptığı hizmetler için mevcut başkan Karabalık'a teşekkür ederken Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez'e de, aldığı mührü hayırlı hizmetlerde kullanması dileğinde bulundu. Mahmut Civelek, "Devir teslim törenlerini diğer ilçelerde tamamladık. Şaşalı törenler yapmıyoruz. Zaten bizim olan belediyelerde başkanlık bayrağını başka arkadaşlara devrediyoruz. Zaman çok hızlı akıyor. Motoru soğutma yok. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Kazanmanın övgüsü ile günlerce zaman geçiremeyiz" dedi.

Konuşmaların ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tebrikleri kabul etti. Tören belediye bahçesinde kesilen kurban ardından yapılan dua ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediyesinden Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement