Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İş Güvenliği Kültürünü Yerinde Öğrendiler - Son Dakika
Güncel

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İş Güvenliği Kültürünü Yerinde Öğrendiler

Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören kursiyerler önemli gün ve haftaları unutmuyorlar.

17.05.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Bilgi Evi üyesi çocuklar İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kutlamaları çerçevesinde, Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi'nde bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Kocaeli Bölge Laboratuar Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Laboratuar yetkililerinden hizmetlerle ilgili bilgi alan öğrenciler iş sağlığı ve güvenliği kültürünü de yerinde öğrenme imkanı buldular.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası vesilesiyle bilgi evlerini temsilen Ataşehir Ali Kuşçu Bilgi Evi öğrencileri de ilçedeki İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Kocaeli Bölge Laboratuar Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Laboratuar Müdürü Hüseyin Sezek, Kimyager Abdullah Büyükfırat ve İSG Uzmanı Fatma Işık Coşkunses tarafından konuk edilen öğrenciler laboratuarı gezip hizmetleri hakkında bilgilendirildiler.

Laboratuar yetkilileri öğrencilere işyerlerinde çalışanların maruz kaldıkları fiziksel ve kimyasal etkenlerin ortamdan örneklenmesi ve laboratuar ortamında analiz edilmesi yoluyla kişisel maruziyetin belirlendiğini ifade ettiler. Bu konuda kişisel koruyucu donanımların piyasa gözetim ve denetimlerini de yaptıklarını kaydeden yetkililer, iş güvenliği uzmanlığı ve iş yeri hekimliği eğitimi veren kurumları da denetlediklerini kaydettiler.

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencileri iş güvenliği kültürünü yerinde öğrenme fırsatı veren laboratuar yetkililerin teşekkür ettiler ve haftalarını kutladılar. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına kurum yetkililerine çeşitli hediyeler veren öğrenciler, güvenli bir yaşam ve çalışma için araştırma yapan laboratuar ekibine başarı dileklerinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri İş Güvenliği Kültürünü Yerinde Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement