Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Koü'de - Son Dakika
Yerel

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Koü'de

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Koü\'de

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Bilgi Evi üyesi çocuklar, Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ettiler.

20.06.2016 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Bilgi Evi üyesi çocuklar, Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret ettiler.

"Bir nesil bilgiyle büyüyor" sloganıyla Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören kursiyerler ufuklarını açmaya devam ediyor. Bilgi evlerini temsilen Ataşehir Ali Kuşçu Bilgi Evi öğrencileri KOÜ Arslanbey Yerleşkesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret ettiler. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz tarafından konuk edilen öğrenciler, öğretim görevlilerinden fakülte hakkında bilgilendirildiler.

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencileri uçak yapımı ve bakımı hakkında bilgi alıp fakültede bulunan uçakları yakından inceleme fırsatı da buldular. Bilgi evi üyesi çocuklar bu ziyaretleri ile gelecekteki meslek seçimlerine bir seçenek daha eklemiş oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına fakültedeki öğretim görevlilerine çeşitli hediyeler veren öğrenciler, havacılık ve uzay ile ilgili yeni bilgilerle ufuklarını genişletme imkanı buldular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri Koü'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement