Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Sağlık Haftası Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Sağlık Haftası Ziyareti

Kartepe bilgi evi öğrencileri Dünya Sağlık Haftası nedeniyle İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan ile Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanı sağlıkçıları ziyaret ettiler.

15.04.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi bünyesindeki bilgi evi, kütüphane ve eğitim sanat merkezlerinde eğitim gören kursiyerler önemli gün ve haftaları unutmuyorlar. Dünya Sağlık Haftası nedeniyle bilgi evlerini temsilen Köseköy Nazım Demirci Bilgi Evi öğrencileri de Kartepe'deki sağlıkçıları ziyaret ettiler.

Kartepe'nin çocukları bilinçli yetişiyor

Öğrenciler, 8-14 Nisan tarihleri arasında kutlanan Sağlık Haftası ziyaretlerine İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan' ziyareti ile start verdiler. Öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyan Dr. Aslan, sağlığın ruhen, bedenen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olduğunu belirtti. Dr. Aslan, "Ülkemizde sağlık kurum ve kuruluşları olarak sağlık hizmetlerini halkımıza büyük bir özveriyle sunuyoruz. Sağlıklı bir hayat insanların vazgeçemeyeceği temel hakkıdır" dedi.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır nezaretindeki öğrenciler daha sonra Uzunçiftlik'te bulunan Nuh Çimento Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Başhekim Özcan Tekin'i ziyaret eden bilgi evi öğrencileri diş hekimi Melike Çakır'dan da diş sağlığının korunması yönünde bilgiler aldılar. Diş ve ağız sağlığında kullanılan alet ve malzemeleri yakından görme imkanı bulan öğrenciler uygulamalı eğitim alarak bu meslek hakkında da bilgi sahibi oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Sağlık Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement