Kartepe Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi Başladı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi Başladı

Kartepe Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi Başladı

Kartepe Belediyesi Arslanbey ile Şefkatiye Mahalleleri arasında Fındıksuyu Yürüyüş Parkuru güzergâhında Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi’nin 1. Etabı başladı.

01.09.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Arslanbey ile Şefkatiye Mahalleleri arasında Fındıksuyu Yürüyüş Parkuru güzergahında Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi'nin 1. Etabı başladı.

Kartepe genelinde süren üst yapı iyileştirme düzenlemeleri kapsamında 41 vizyon projenin turizm ve çevre odaklı projelerinden biri olan Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi için çalışmalar başladı. Mevcut dokuya zarar vermeden hali hazırdaki yol güzergahının tesviyesi yapılırken, ana arter güzergahlar da günümüz koşullarına uygun hale getiriliyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Arslanbey mahallesinde yapacağı asfaltlama öncesi yol iyileştirme çalışmalarına yaz ayları ile birlikte hız verdi. Kartepe genelinde ana arter yolların birbirine bağlantısını sağlayan güzergahlardaki yollarda süren iyileştirme çalışmaları Kartepe Belediyesi'nin kendi ekip ve ekipmanı ile yapılıyor.

Bu çalışmalardan biri de Arslanbey ile Şefkatiye mahalleleri arasında yer alan Fındıksuyu Yürüyüş Parkuru üzerinde başlatıldı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güzergahtaki asfaltlama çalışması öncesi 750 metre uzunluğundaki 5 metre genişliğindeki yolun tesviyesini greyderler vasıtasıyla yaptı. Daha sonra mekanik malzemesi serilecek güzergahta ekipler yola dökülen malzemeyi düzleştirerek sıkıştıracak. Önümüzdeki ay içinde asfaltlanması hedeflenen parkur ile dağ yolunun ulaşımı daha modern ve güvenli hale kavuşturuluyor. Hızlı bir tempo ile devam eden proje çalışması, Kartepe'ye değer katan vizyon projelerin başında geliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Dağ Altı Yürüyüş Yolu Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement