Kartepe'de Çalıştay Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Çalıştay Hazırlıkları Sürüyor

Kartepe\'de Çalıştay Hazırlıkları Sürüyor

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde Haziran ayında yapılması planlanan “Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı” ile ilgili hazırlıklar aralıksız sürüyor.

20.05.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde Haziran ayında yapılması planlanan "Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı" ile ilgili hazırlıklar aralıksız sürüyor.

Kocaeli Üniversitesi ile işbirliği içinde olan Kartepe Belediyesi akademisyenler desteği ile ilçeyi kalkındıracak yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde Haziran ayında gerçekleştirilecek olan "Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı" ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde komisyon çalışmaları sürüyor. Yerel Yönetimler ve Üniversite Çalıştayı Hazırlık Komisyonu KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük başkanlığında ilçede bulunan yüksekokul müdürleri ile toplandı.

Kartepe Belediyesi adına Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in Danışmanı olan KOÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı'nın yanı sıra Arslanbey MYO Müdürü Prof. Dr. Sibel Zor, Kartepe Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan, Kartepe Atçılık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı'nın katılımıyla gerçekleşen değerlendirme toplantısında çalıştayın detayları belirlendi.

Sağlık, eğitim gibi birçok alanda ortak projelere imza atılması için çalışma içinde bulunduklarını hatırlatan Atalı, "Belediye başkanımız akademisyenlerle gerçekleştirmeyi planladığı projelerle bölgede Kartepe'nin önemli bir kimlik kazandırmayı hedefliyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Çalıştay Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement