Kartepe'de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kartepe\'de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Kartepe ilçesinde yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin farklı bölgelerinde yaya kaldırım düzenlemelerini hız kesmeden sürdürüyor.

18.06.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe ilçesinde yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçenin farklı bölgelerinde yaya kaldırım düzenlemelerini hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler Sarımeşe ve Köseköy bölgelerinde ana arter güzergahlarda kaldırım çalışmalarında sona yaklaştı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üst yapı planlamaları kapsamında yaya güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlemelerini de güzel havalarda tamamlamayı hedefliyor. İlçenin farklı köşelerinde belirlenen program dahilinde ekipler ana arter güzergahlardaki yaya kaldırımı çalışmalarının bir ayağını Fatih Sultan Mahmet Mahallesi Nazım Demirci Caddesi üzerinde diğerini de Sarımeşe Sezenler Caddesi üzerinde gerçekleştirdi.

Üst yapı düzenlemeleri ile ilçe halkını şık ve güvenli yollara kavuşturan belediye ekipleri, Nazım Demirci Caddesi üzerindeki yaya güvenliğini sağlayan kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipleri ayrıca Sarımeşe köprüsünün bulunduğu Sezenler Caddesi'nde de yaya kaldırım düzenlemesinde sona yaklaştı.

Kartepe ilçesinde üst yapı düzenlemeleri kapsamında yaya güvenliğini ön planda tutan kaldırım çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında çözüm odaklı iş programımız geniş yelpazede uygulanıyor. İlçede asfalt serimi, yama asfalt, parke tamiratı ve parke döşemesi ile yaya kaldırımı şeklinde gerçekleştirilen üst yapı düzenlemeleri ile yollarımız günümüz koşullarına uygun hale getiriliyor. Halkımızın ayağını yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracak düzenlemeler ilçe genelinde farklı bölgelerde yaz boyu aralıksız sürecektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement