Kartepe'de Konteynerler Sürekli Yıkanıyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Konteynerler Sürekli Yıkanıyor

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde 5600 adet metal ve plastik çöp konteyner bulunduğunu belirtti.

28.08.2014 10:55  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de çöp konteynerleri sık sık yıkanıyor. Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde 5600 adet metal ve plastik çöp konteyner bulunduğunu belirterek, "Çöp konteynerlerinin yıkama çalışması belirlenen periyotta ilçe genelinde aralıksız sürmektedir" dedi.

Eşsiz doğal güzelliklere sahip Kartepe'de temiz çevre sağlanması adına yürütülen çalışmalarda çöplerin toplandığı metal ve plastik konteynerlerin bakım ve temizlikleri de Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmakta. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekip ve ekipmanlarla yürütülen çalışmada ilçe genelinde 5600 adet metal ve plastik çöp konteynerinin bakım ve temizliği de yapılmakta.

Özellikle sıcak yaz günlerinde dezenfekte edilerek koku ve sinek oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla yıkama çalışmalarının sürekli yapıldığını kaydeden Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, "Temiz bir Kartepe için Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda ekiplerimiz görev ve sorumluluklarının bilincinde hareket etmekte. Çöp toplama işlemi yanında konteynerlerde olası mikrop çoğalmasının önüne geçmek adına yıkama çalışmalarımızı da belirlenen periyotta günde 50-55 adet konteyneri yıkayarak gerçekleştirmekteyiz. Bu konudaki talepleri için halkımız 373 41 83 nolu Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün 6911 dahili telefonundan bizlere ulaşması yeterli" dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan çöplerini ağzı kapalı poşetler içinde konteynerlere atmalarını ve konteyner kapaklarını da açık bırakmamalarını istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Konteynerler Sürekli Yıkanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement