Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yollarda tamirat çalışmalarına güzel havalarda hız verdi.

28.02.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel havaların etkisiyle ilçe genelindeki ana arter ve ara arter yollardaki iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da parke tamiratı şeklinde gerçekleşiyor. Özellikle alt yapı geçmesi sonrası bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı tamiratlarıyla bozulan yollar şık hale getiriliyor.

Ekipler ilçe genelindeki parke tamirat çalışmalarının bir ayağını da Emekevler Mahallesi üzerinde gerçekleştirdi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parke tamiratı çalışmasıyla bozulan güzergahları günümüz koşullarına uygun hale getiriyor.

Başkan Üzülmez, "Vatandaşlarımıza yönelik sürdürdüğümüz üst yapı çalışmaları karşısında halkın memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma temposu içine girdik. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim" dedi.

Bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntıları parke tamiratları ile çözen belediye ekipleri belirlenen iş programı çerçevesinde güzel havaları en iyi şekilde değerlendirmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement