Kartepe'de Sanayi Kuruluşları Denetleniyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Sanayi Kuruluşları Denetleniyor

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, sanayi kuruluşları denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

23.09.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçedeki sanayi kuruluşlarına yönelik denetimlerde belediye yetkilileri sanayicilerin sorunlarını dinliyor ve yakından ilgileniyor.

Kartepe Sanayici ve İşadamları Derneğiyle (KATSİAD) iş birliği yaparak yaz döneminde start verilen sanayi kuruluşları ziyaretlerinde belediye ekipleri Uzunlarla, Eşme, Acısu, Derbent, Suadiye, Arslanbey, Maşukiye ve Sarımeşe bölgelerinde bulunan işletmelerin ruhsat kontrollerini de tamamladı. Köseköy bölgesindeki işletme ziyaretlerine başlayan Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, sanayicilerin sorunlarına çözüm üretilmesi noktasında da belediye ile sanayicilerin ortak hareket etmesi yanında denetim sırasında iş yerlerinin sorunları ile ilgilenip, çözüm için yol gösterici ve yardımcı oluyor.

Belediye Başkanı Üzülmez'in birlikte yönetim modelinin hayata geçirildiği uygulamalardan birisi olan sanayicilerle gerçekleştirilen işletme ziyaretleri firmalar tarafından da takdir görüuor. "Kartepe'de ruhsatsız işletme kalmasın" sloganıyla Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile el ele veren KATSİAD yönetimi, sanayi kuruluşlarına yönelik insan sağlığı ve güvenliğini ön planda tutan işletme denetimlerinin çok faydalı geçtiğini kaydeden Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, "Belediye ile sanayicilerin ortak hareket etmesi yanında, Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in şeffaf bir yönetim anlayışı ile katılımcı yönetime sanayicileri de dahil eden bu uygulaması ilçe genelinde yaygınlaşarak sürüyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Sanayi Kuruluşları Denetleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement