Kartepe'de Sünnet Kesimlerine Başlandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Sünnet Kesimlerine Başlandı

Kartepe\'de Sünnet Kesimlerine Başlandı

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenecek geleneksel sünnet şöleni için kayıt yaptıran 126 çocuğun sünnetleri, Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde başladı.

20.06.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenecek geleneksel sünnet şöleni için kayıt yaptıran 126 çocuğun sünnetleri, Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde başladı.

Kartepe Belediyesi tarafından Ağustos ayında yapılacak 8'inci Sünnet Şöleni hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Atilla Karagöz, sünnet şöleni kapsamında sünnet olmak için başvuran miniklerin sünnetlerine başlandığını belirtti. Karagöz, "İhtiyaç sahibi ailelere destek olma adına düzenlediğimiz sünnet şölenimizle ilgili hazırlıklar ramazan ayında başladı. Kayıtlarını aldığımız çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyor. Hastane de gerçekleştirilen sünnetlerde verilen hizmet ve özverili çalışma için Başhekim Yardımcısı Yusuf Atakan Baltırak ve ekibine teşekkür ederiz" dedi.

Sünnet çocuklarının ramazan ayı boyunca muayene, kesim ve kontrollerin müdürlük ekipleri nezaretinde yapıldığını belirten Karagöz, "Her gün 10 kişilik gruplar halinde müdürlük personelimiz tarafından hastaneye götürülüyor. Önce muayeneden geçirilen miniklerimizin sünnet kesimleri ardından kontrollerini de tek tek sağlıyoruz. Ramazan ayı boyunca yapılacak sünnet kesimleri mahalle isimlerinin alfabetik sırasına göre gerçekleştiriliyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Sosyal belediyecilik gereği dar gelirli hemşehrilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Sünnet Şöleni ile çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğuna ortak oluyoruz. Ağustos ayında yapacağımız bu şölende hep birlikte bu mutluluk ve heyecanı paylaşmak istiyorum. Erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımıza şimdiden geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Sünnet çocuklarımızın ailelerine Allah'tan evlatlarının diğer mürvetlerini görmelerini temenni ederim" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Sünnet Kesimlerine Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement