Kartepe'de Temizlik Seferberliği Başladı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Temizlik Seferberliği Başladı

Kartepe\'de Temizlik Seferberliği Başladı

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları mıntıka temizliği çalışmaları ile çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

25.11.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları mıntıka temizliği çalışmaları ile çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Kartepe'de toplumun yoğun kullandığı piknik alanları ve toplu ulaşım güzergahlarını hedef alan mıntıka temizliği çalışmaları aralıksız sürüyor. Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mıntıka ekipleri, çevre il ve ilçelerden gelen günü birlik tatilciler ve piknikçilerin yoğunlukla kullandığı mesire yerleri ve dere kenarları başta olmak üzere D-100 karayolu ile Sapanca Yolu güzergahında ve otobüs durakları çevresinde gelişi güzel atılan atıklara yönelik mıntıka temizliği yaparak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

"Sağlıklı Yaşam İçin Temiz Bir Çevre" sloganı ile ilçedeki temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, "Belediyemizin çevre konusundaki hassasiyeti doğrultusunda Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 'Daha temiz bir Kartepe' sloganıyla ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde kamu kurumları dahil mahalle mahalle sokak sokak temizlik çalışmaları belirlenen iş programı dahilinde gerçekleştiriliyor. Gelişi güzel bırakılan çöplerin toplanması konusunda vatandaşlarımızdan daha çok anlayış bekliyoruz. Bu çevre hepimizin" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Temizlik Seferberliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement