Kartepe Dubai'de Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Dubai'de Tanıtıldı

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı.

16.05.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai Wordl Trade Center'de gerçekleşen fuarda yer alan Kartepe Belediyesi, uluslararası seyahat acentelerine ve otellere ilçenin tanıtımını yaptı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in turizm sektöründe ilçenin pazar payını artırmak amacıyla Arap ülkelerini hedef alan tanıtım ve reklam stratejileri çerçevesinde Cidde ve Riyad'dan sonra Dubai'de düzenlenen turizm fuarında Kartepe'nin başarıyla temsil edilmesini sağladı.

4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai Wordl Trade Center'de gerçekleşen 2015 Arabian Travel Market'e bin 500'e yakın stant kuruldu. Kartepe Belediyesi'nin yanı sıra Türkiye'den de farklı valilik, belediye, kalkınma ajansı ve firma gibi 100 farklı kurum yer aldı.

Arap ülkelerinin turizm profesyonellerinin ilgisini çeken ve bu ülkelerden ilçeye gelecek turist ve yatırımcı sayısını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi'nin Kartepe AŞ Genel Müdürü Özgür Ak tarafından temsil edildiği fuarda, uluslararası seyahat acenteleri ve otellere ilçenin tanıtımı yapıldı

Müdür Ak, "Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in, Arap yatırımcıların Kartepe'ye olan ilgisini yakından bildiğini için, turizm değerleri ile öne çıkan ilçeyi daha yakından tanıtmak, arap yatırımcılarla ticari ilişkileri pekiştirmek ve ileriye taşımak adına turizm ve seyahat fuarlarında yerini almasını sağlıyor. Cidde ve Riyad Fuarları ardından Dubai'de bire bir görüşmelerde bulunduk ve fuar süresince pek çok turizm profesyoneli ile irtibat kurduk. Turizm odaklı hazırlanan Kartepe tanıtım videosunu fuar süresince yayınlayarak, ziyaretçileri Kartepe'ye hayran kaldığını gördük" dedi.

Kartepe AŞ Genel Müdürü Özgür Ak, "Arapların cennetten bir köşe olarak tasvir ettikleri Kartepe'ye Arapların bakışını ve ilgisini artırarak ilçenin daha güçlü marka değeri ve turizm ekonomisine sahip olması için Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in direktifleri doğrultusunda uluslararası arenadaki çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Dubai'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement