Kartepe Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Meclisi Toplandı

Kartepe Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve büyükşehir belediyesi meclis üyelerinin yurt dışında olmaları nedeniyle eksik toplanan Kartepe Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısını Belediye Başkan Vekili Osman Orhan yönetti.

04.06.2013 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve büyükşehir belediyesi meclis üyelerinin yurt dışında olmaları nedeniyle eksik toplanan Kartepe Belediye Meclisi'nin Haziran ayı toplantısını Belediye Başkan Vekili Osman Orhan yönetti. Belediye meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısında 15 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Bir önceki toplantı özetlerinin okunup oylanması ardından meclis üyeleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Bilgi Evleri ile Eğitim ve Sanat Merkezlerine isim verilmesi ile ilgili Türlü İşler Komisyonu raporunu görüşerek karara bağladı. Kartepe sınırları içinde bulunan İbrikdere Mahallesi'ndeki bilgi evine Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bilgi evine Hoca Ahmet Yesevi Bilgi Evi, Çınarlı Mahallesi'ndeki bilgi evine Mevlana Bilgi Evi, Arslanbey Orta Mahallesi'ndeki merkeze Yunus Emre Eğitim ve Sanat Merkezi, Yeni Eşme Mahallesi'ndeki merkeze Mimar Sinan Eğitim ve Sanat Merkezi, Rahmiye Mahallesi'ndeki merkeze İbn-i Sina Eğitim ve Sanat Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki merkeze Yahya Kemal Beyatlı Eğitim ve Sanat Merkezi ismi meclis üyelerince oy birliği ile verildi.

Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Sarımeşe, Suadiye, Uzuntarla, Maşukiye, Acısu ve Kartepe planlama bölgesindeki imar planı değişikliği ile ilgili imar komisyonu raporları tek tek görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün dolu kadroda derece değişikliği, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Bakırlı Mahallesi imar uygulaması sonucu oluşan belediye hisselerinin satışı ile Hikmetiye Mahallesi'ndeki 4200 metre karelik alanın müze yapılması için İl Özel İdaresi'ne tahsisi, aralarında cenaze nakil ve yıkama aracı dahil taşıt alımı ile ilgili teklif yazıları da karara bağlandı.

Meclis toplantısı Plan ve Proje Müdürlüğünün Eşme, Uzuntarla ve Suadiye'de 1/1000 ölçekli uygulama imar planında yeniden düzenlenmesi ile ilgili teklif yazılarının imar komisyonuna ve Mali Hizmetler Müdürlüğünün ek ödenek ile ilgili yazısının da Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi ardından son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement