Kartepe Muhtarlar Derneği'nde Tadilat - Son Dakika
Güncel

Kartepe Muhtarlar Derneği'nde Tadilat

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yönetim anlayışı çerçevesinde büyük önem verdiği muhtarlara her konuda destek olmaya devam ediyor.

04.09.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhtarlarla koordineli çalışma içinde bulunan Kartepe Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen proje ile derneğin hizmet binasında tadilat çalışması başlatıldı.

Şeffaf yönetim anlayışı çerçevesinde Kartepe'nin muhtarları ile yoğun ve yakın ilişki içinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, birlikte hizmet ürettiği muhtarların dernek binasını da günümüz koşullarına uygun hale getiriyor. Göreve geldiği günden itibaren muhtarlara önem ve değer veren çalışmalarda bulunan Başkan Üzülmez, Kartepeli muhtarların taleplerini de kısa sürede çözüme kavuşturarak takdir görüyor.

Kartepe Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen proje ile Kartepe Muhtarlar Derneği'nin Sapanca Yolu üzerinde Uzunçiftlik Işıklar mevkiindeki dernek binasında tadilat çalışması başlatıldı. Kartepe Muhtarlar Derneği'nin hizmet binasını günümüz koşullarına uygun hale getirerek muhtarlara yakışan bir görüntüye büründürecek çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Kartepeli muhtarların kullandığı hizmet binasının ısı yalıtımını yapan ekipler, dış görünümü de yalı baskı cephe kaplaması ile yapının dekoratif bir görüntüye kavuşturdu. Muhtarlık hizmet binasının iç bölümlerinde de gerekli tadilatları yapan ekipler binanın yağmur olukları ve borularını da yeniledi. Kartepenin renkleri mavi ve yeşile boyanacak Muhtarlar Derneği'ndeki tadilat çalışmalarının bayrama kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Muhtarlara yakışan bir yapıyı ilçeye kazandırdığı için Başkan Üzülmez'e teşekkür eden Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, "İlçeye değer katan çalışmalarında başkanımız bizleri her zaman buna ortak ediyor. Bize verdiği değerin ifadesi muhtarlarla hep birlikte hareket eden başkanımız hizmet binamızın da tadilatını yaptırdı. Hizmetin hizmet olarak döndürüldüğü bu dernek üyesi arkadaşlarım adına başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Muhtarlar Derneği'nde Tadilat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement