Kartepe'nin Akıllı Bisikletleri Üzülmez'in Yakın Takibinde - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Akıllı Bisikletleri Üzülmez'in Yakın Takibinde

Kartepe ayağını yakından takip eden Belediye Başkanı, Köseköy Yürüyüş Yolu üzerinde kurulacak istasyondaki montaj çalışmalarını yerinde inceledi.

19.11.2014 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepelilerin taleplerini önemseyen, her geçen gün yeni projelerle ilçe halkının haklı takdirini almaya devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, artan nüfus oranı, yeni açılan imar yolları ile genişleyen ulaşım ağında trafik yoğunluğunun azalmasını sağlayacak, insanların spora olan ilgisini artırarak daha sağlıklı bir yaşama kavuşturacak ve İzmit'te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan akıllı bisiklet projesinin, Kartepe ayağındaki montaj çalışmalarını da yakından takip ediyor.

Kartepe İstasyonu'nda 10 Akıllı Bisiklet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında uygulanan "Akıllı Bisiklet Projesi"nin uygulanacağı, Köseköy Yürüyüş Yolu üzerinde kurulacak istasyonu inceleyen Başkan Üzülmez, "Sahip olduğu değerler ile bir çekim merkezi haline dönüşen Kartepe ilçemizde hayata geçirilecek Akıllı Bisiklet Projemiz bu istasyonda 10 bisiklet yer alacak. Montaj çalışmalarının tamamlandığı güzergahta bisikletlerinde konulması ve yürüyüş yolundaki bisiklet yolu ile Kartepe'yi İzmit'e bağlamış olacağız. Kısa zamanda ilçemize kazandırdığımız bu hizmetle şimdiden ilçe halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Kent içi ulaşımda çevresel ve sürdürebilir kullanımı teşvik etmek amacı ve bisiklet ile ulaşımın hızla yaygınlaştırılması düşüncesiyle Yahya Kaptan Köseköy Yürüyüş Yolu güzergahında 10 akıllı bisiklet istasyonu Kartepelilere de sunulmuş oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Akıllı Bisikletleri Üzülmez'in Yakın Takibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement