Kartepe'nin Belediye Başkanı Yavuz Oldu - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Belediye Başkanı Yavuz Oldu

Kartepe\'nin Belediye Başkanı Yavuz Oldu

Kartepe Belediye Başkanlığı koltuğunu Kartepe 17 Ağustos İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Feyza Yavuz devraldı.

22.04.2015 14:54  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, öğrenciler yerel yöneticilerin görevlerini üstlendiler.

17 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında yardımcıları Mehmet Filiz ve Bali Holat ile birlikte ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, temsili başkan Feyza Yavuz'a koltuğunu devretti. 23 Nisan için belediye başkanlığı koltuğuna oturan Feyza Yavuz'a, Okul Müdürü Yavuz Karabektaş, sınıf öğretmeni Tuğba Turan, Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı, öğrenciler Tunahan Genç ve Rana Ebrar Yavaş eşlik etti. Öğrenciler ve okul idarecileri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, çocukların bayramını tebrik ederken taleplerini de tek tek dinledi.

Küçük Başkan Üzülmez'den Destek İstedi

Okullarına takılan güvenlik kamerasının borcunu ödemek için sempatik tavırları ile okul arkadaşlarına müjdeli haber götürmek isteyen öğrenciler, belediyeden bu konuda destek istediler. Beyaz bayrak alan okullarının fiziki durumu ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Başkan Üzülmez de öğrencilerin talebini olumlu karşılarken çocuklara armağan edilen bayramın önemine de vurgu yaptı.

Güzel Türkiyemizin çocuklarının çok şanslı olduğunu belirten Belediye Başkanı Üzülmez, "Diğer dünya ülke çocuklarının gıpta ile baktığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ulusumuza ve çocuklarımıza kutlu olsun. Bu güzellikler artarak devam etsin. Bugün TBMM çok daha güçlü, inançlı ve sağlam nesillere yatırım yapan bir TBMM olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Türkiye'de bugün boyundurluktan ve dışa bağımlılıktan hızla kurtulmaya çalışan bir TBMM var. Bugün daha da güçlü, tarihinden gurur duyan ve o tarihi güçle dünyaya barışı, insanlığı götüren devletin meclisi olarak bu manada etkisini devam ettirecek. Kartepe'deki, ilimizdeki ülkemizdeki ve dünyadaki bütün çocukları içine almak üzere herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Makamında konuk ettiği misafirlerine Kartepe'nin güzelliklerini daha iyi tanıyacakları broşürlerin de yer aldığı çeşitli hediyeler veren Başkan Üzülmez'e öğrenciler okullarına vereceği destek için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Belediye Başkanı Yavuz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement