Kartepeli Çocuklar Tiyatro İle Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Çocuklar Tiyatro İle Buluşmaya Devam Ediyor

Kartepeli Çocuklar Tiyatro İle Buluşmaya Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

28.01.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde sahnelenen Diş Perisi adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için salonu dolduran Kartepeli çocukların heyecanına Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık Başkan ve yardımcısı Hüseyin Bülbül de ortak oldu.

2013-2014 eğitim öğretim yılında çocukları motive etmek, hem eğlendirirken hem de öğrenmelerine imkân sağlamak amacıyla Kartepe Belediyesi, çocuk tiyatrosu oyunları ile Kartepeli çocukları buluşturmaya yeni yılda da devam ediyor. Hafta sonu da Kartepeli minikler Diş Perisi adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne akın ettiler.

Kartepeli çocukların heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Geleceğimiz olan çocuklarımızı yeni yılda da farklı etkinliklerle buluşturmaya devam etmekteyiz. Tiyatrolar, müzikaller, eğitim seminerleri ile onları kültür sanat etkinliklerimize ortak etmeyi hedefliyoruz. Kartepeli çocuklara tiyatro sevgisinin aşılandığı hem eğlenirken hem de eğitildiği kültür sanat programlarımız geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm hızıyla devam etmekte. Tüm çocuklarımızı bu etkinliklerimize beklemekteyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Çocuklar Tiyatro İle Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement